24/7 bereikbaar op 09 388 79 21

Uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum Zulte

Van De Vyver Uitvaartzorg is door de jaren heen uitgegroeid tot een modern uitvaartcentrum met ruime faciliteiten om in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare.

Ons rouwcentrum beschikt over een funerarium met begroetingsruimtes, een ontvangstruimte, een bureau, een aula en een toonzaal.

 

Begroetingsruimte

In ons rouwcentrum beschikken we over vier eigentijdse begroetingsruimtes. Hier kan u in alle rust en discretie afscheid nemen van uw dierbare. U krijgt er ook de gelegenheid om enkele troostende woorden neer te schrijven in het gedenkboek.

 

Aula

Wij bieden u ook de mogelijkheid van een eigen aula voor uitvaartplechtigheden in beperkte kring. De aula beschikt over 100 zitplaatsen. Wij verzorgen hier uitvaartdiensten van alle geloofsovertuigingen.

Het verloop van de plechtigheid wordt opgesteld in samenspraak met de nabestaanden. De muziek, teksten, foto’s…. kunnen gekozen worden zodanig dat het afscheid een warm en persoonlijk karakter krijgt.

 

Toonzaal

U hebt de keuze uit een ruim aanbod kisten, urnen, zijden en natuurbloemen, gedenkstenen, asjuwelen,… Ook ecologische kisten en urnen behoren tot de mogelijkheden. U kan bij ons ook terecht voor grafzerken en urnenveldmonumenten.

Via volgende link kan u al een idee vormen van de vele mogelijkheden.

Vraag ons gerust om advies of meer informatie.